Polecamy:

Dystrybucja detaliczna Profess Fishing




Wszystkie komponenty to składanki w
100% naturalne, ulegające biodegradacji.




Kategorie
Producenci
Aktualności
Nasz serwis www:

 

Karpie Jesienią

Jesień to zdecydowanie najlepszy okres na karpiowe zasiadki, o tej porze roku karp intensywnie żeruje, czując zbliżająca się zimę, musi zmagazynować zapas tłuszczu na okres gdy w zbiorniku niewiele będzie pożywienia, a same czynności życiowe ryb zostaną mocno spowolnione. Zauważyłem że jesienią przy temperaturze wody ok 10- 12 stopni można naprawdę wiele karpi jeszcze zaobserwować na łowisku  jak i złowić, także porcji zanęty nie trzeba zbytnio ograniczać. Zupełnie inaczej ma to się wiosną przy takiej samej temperaturze wody...ale nie o wiośnie tu mowa a o jesieni, o długich nocach które przynoszą niesamowite wrażenia, szczególnie gdy z rana budzi nas mróz a nasz namiot wygląda jak zamarznięty sopel. Właśnie w taką październikową pogodę wybraliśmy się na jedną ze żwirowni, gdzie głębokości sięgają dziewięciu metrów i w pobliżu tych głęboczków postanowiliśmy poszukać karpi. I udało się...
Poniżej relacja zdjęciowa z zasiadki:





 




































Carp Travel Team - do zobaczenia nad wodą !

Czytaj wszystkie
Koszyk
...jest pusty

Zobacz
Zaloguj się

e-mail:

Hasło:

Cartyfikat Sklepu
Nowości
Szukaj

Wpisz szukany produkt


Wyszukiwanie zaawansowane
Kontakt z nami:
          
           
  sklep@carptravel.pl

            
    tel. 663 592 131

         
          Formularz
        Kontaktowy
Promocje
Wysyłka FREE
Informacje
Program - Rabaty




           Sprawdź
    nasze promocje !

Cennik

HTML   CSV

Bestsellery
Recenzje
Ciężarek Grippon Przelotowy 80g
Ciężarki naprawdę bardzo dobrej jakości, godne polecenia. ..

Ocena: 5/5

Polecamy
Newsletter
Zapisz się do naszego newslettera, a będziesz informowany o aktualnych nowościach i promocjach


Nasz profil FB:


   
stat4u
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.