Menu
CarpTravel - Karp & Feeder sklep
Strona głównaPOLITYKA PRYWATNOŚCI
Płatności On-line

POLITYKA PRYWATNOŚCI


Polityka prywatności sklepu internetowego

1. Niniejszy dokument określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych Klientów Sklepu Internetowego dostępnego pod adresem www.carptravel.pl

2. Właścicielem Sklepu Internetowego oraz administratorem danych osobowych Klientów - osób fizycznych - i użytkowników, których dane dotyczą jest firma

P.H.U "CarpTravel"

Przemysław Pająk

siedziba firmy: ul. Jaworzyńska 43/45 

59-220 Legnica

NIP: PL6912010327

nr tel. kontaktowego: 663 592 131

adres e-mail: sklep@carptravel.pl


zwana dalej Administratorem i będąca jednocześnie Sprzedawcą.

3. Dane osobowe zbierane przez Administratora za pośrednictwem Sklepu Internetowego są przetwarzane zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz.UE.L Nr 119, str. 1) (ogólne rozporządzenie o ochronie danych, RODO) oraz innymi aktualnie obowiązującymi, tj. przez cały okres przetwarzania określonych danych, przepisami prawa o ochronie danych osobowych. Dane osobowe oznaczają informacje o zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osobie fizycznej (zwane dalej Danymi Osobowymi). Możliwa do zidentyfikowania osoba fizyczna to osoba, którą można bezpośrednio lub pośrednio zidentyfikować, w szczególności na podstawie identyfikatora jak imię i nazwisko, numer identyfikacyjny, identyfikator internetowy, dane o lokalizacji, jeden lub kilka szczególnych czynników określających fizyczną, genetyczną, psychiczną, ekonomiczną, kulturową lub społeczną tożsamość osoby fizycznej.

4. Administrator dokłada szczególnej staranności do poszanowania prywatności Klientów odwiedzających jego Sklep Internetowy.

§ 1 Rodzaj przetwarzanych danych, cele oraz podstawa prawna

1. Administrator zbiera informacje dotyczące osób fizycznych dokonujących czynności prawnej niezwiązanej bezpośrednio z ich działalnością, osób fizycznych prowadzących we własnym imieniu działalność gospodarczą lub zawodową oraz osób fizycznych reprezentujących osoby prawne lub jednostki organizacyjne niebędące osobami prawnymi, którym ustawa przyznaje zdolność prawną, prowadzące we własnym imieniu działalność gospodarczą lub zawodową, zwanych dalej Klientami.

2. Cele przetwarzania Danych Osobowych Klientów przez Administratora to w szczególności:

a) rejestracja konta w Sklepie Internetowym, w celu utworzenia indywidualnego konta i zarządzania tym kontem. Podstawa prawna - niezbędne do wykonania umowy o świadczenie usługi Konta - art. 6 ust. 1 lit. b RODO;

b) składanie zamówienia w Sklepie Internetowym, w celu wykonania umowy sprzedaży. Podstawa prawna - niezbędne do wykonania umowy sprzedaży - art. 6 ust. 1 lit. b RODO;

c) subskrypcja Newslettera, w celu wykonania umowy, której przedmiotem jest usługa świadczona drogą elektroniczną. Podstawa prawna - zgoda osoby, której dane te dotyczą, na wykonywanie umowy o świadczenie usługi Newsletter - art. 6 ust. 1 lit. a RODO.

3. Przy rejestracji konta dla usługi Newsletter w Sklepie Internetowym, Klient podaje następujące dane:

a) adres e-mail.

4. Przy składaniu zamówienia w Sklepie Internetowym, Klient podaje następujące dane:

a) adres e-mail;

b) dane adresowe: kod pocztowy i miejscowość, kraj, ulica, numer domu/mieszkania;

c) imię i nazwisko;

d) numer telefonu.

5. Przedsiębiorcy podają dane powyższe oraz dodatkowo:

a) Nazwę firmy Przedsiębiorcy;

b) numer NIP.

6. Przy korzystaniu z usługi Newsletter, Klient podaje dane:

a) adres e-mail;

b) numer telefonu.

7. Podczas korzystania ze Sklepu Internetowego mogą być również pobierane dodatkowe informacje, w tym: adres IP przypisany do komputera Klienta lub zewnętrzny adres IP dostawcy Internetu, domena, rodzaj przeglądarki, czas dostępu, typ systemu operacyjnego.

8. Od Klientów mogą być również pobierane dane nawigacyjne, w tym informacje o linkach i odnośnikach, w które zdecydują się kliknąć lub innych czynnościach wykonywanych w naszym Sklepie Internetowym. Podstawa prawna - prawnie uzasadniony interes - art. 6 ust. 1 lit. f RODO, umożliwiający lepsze korzystanie z usług świadczonych drogą elektroniczną.

9. W celu ustalania, dochodzenia i egzekucji roszczeń mogą być przetwarzane również, niektóre dane osobowe podane przez Klienta w ramach korzystania z funkcjonalności, między innymi: imię, nazwisko, dane dotyczące korzystania usług, jeśli roszczenia wynikają ze sposobu, w jaki Klient korzysta z usług, inne dane niezbędne do udowodnienia istnienia roszczenia, w tym rozmiarów poniesionej szkody. Podstawa prawna - prawnie uzasadniony interes - art. 6 ust. 1 lit. f RODO, polegający na ustaleniu, dochodzeniu i egzekucji roszczeń oraz na obronie przed roszczeniami w postępowaniu przed sądami i innymi organami państwowymi.

10. Dane osobowe zbierane przez Administratora są mu dobrowolnie podawane, w związku z zawieranymi umowami sprzedaży, czy także świadczeniem usług za pośrednictwem Sklepu Internetowego, z tym zastrzeżeniem, że niepodanie określonych w formularzach danych w procesie Rejestracji uniemożliwia Rejestrację i założenie Konta Klienta, zaś w sytuacji składania zamówienia bez Rejestracji Konta Klienta, uniemożliwi złożenie i realizację zamówienia.

§ 2 Komu możemy przekazywać Twoje dane oraz jaki czas są przechowywane

1. Katalog odbiorców Danych Osobowych przetwarzanych przez Administratora wynika przede wszystkim z zakresu usług z jakich korzysta Klient. Dane osobowe Klienta przekazywane są dostawcom usług, z których korzysta Administrator przy prowadzeniu Sklepu Internetowego. Dostawcy usług Administratora, którym przekazywane są dane osobowe, w zależności od uzgodnień umownych i okoliczności, podlegają poleceniom Administratora co do celów i sposobów przetwarzania tych danych - podmioty przetwarzające - lub samodzielnie określają cele i sposoby ich przetwarzania – administratorzy.

a) Podmioty przetwarzające – Administrator korzysta z dostawców, którzy przetwarzają dane osobowe wyłącznie na polecenie Administratora i są to między innymi dostawcy usług hostingu lub usług teleinformatycznych, usługi księgowe, dostarczający systemy do marketingu, systemy do analizy ruchu w Sklepie Internetowym, systemy do analizy skuteczności kampanii marketingowych, firmy wykonujące kampanie marketingowe, firmy serwisujące oprogramowanie.

b) Administratorzy - Administrator korzysta również z dostawców, którzy nie działają wyłącznie na jego polecenie i sami ustalają cele i sposoby wykorzystania danych osobowych Klientów. Świadczą oni usługi płatności elektronicznych oraz usługi bankowe.

2. Lokalizacja - Dostawcy usług mają siedzibę w Polsce oraz w innych krajach Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG).

3. Dane osobowe Klientów przechowywane są:

a) W sytuacji gdy podstawą przetwarzania danych osobowych jest przekazywana na to zgoda, dane osobowe Klienta przetwarzane są przez Administratora do chwili, gdy zgoda zostanie odwołana. Po jej odwołaniu dane osobowe są przechowywane przez okres odpowiadający okresowi przedawnienia roszczeń jakie może podnosić Administrator i jakie mogą być podnoszone wobec niego. Jeżeli przepis szczególny nie stanowi inaczej, termin przedawnienia wynosi 10 lat, a dla roszczeń o świadczenia okresowe oraz roszczeń związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej 3 lata.

b) W sytuacji gdy podstawą przetwarzania danych jest wykonanie umowy, wówczas dane osobowe Klienta przetwarzane są przez Administratora tak długo, ile jest to niezbędne do wykonania umowy. Po tym czasie dane osobowe są przetwarzane przez okres odpowiadający okresowi przedawnienia roszczeń. Jeśli przepisy szczególne nie stanowią inaczej, termin przedawnienia wynosi 10 lat, dla roszczeń o świadczenia okresowe i roszczeń związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej 3 lata.

4. W sytuacji dokonania zakupu w Sklepie Internetowym, dane osobowe mogą być przekazywane, w zależności od wyboru Klienta, poniższym podmiotom, w celu dostarczenia zamówionych w Sklepie Internetowym produktów:

a) DPD - przesyłki kurierskie

b) Poczcie Polskiej S.A. z siedzibą w Warszawie;

5. W przypadku, gdy Klient Sklepu Internetowego wybierze płatność poprzez system płatności Dotpay.pl, jego dane osobowe są przekazywane w zakresie niezbędnym dla realizacji płatności spółce Dotpay S.A. z siedzibą w Krakowie (30-552), ul. Wielicka 72, wpisanej do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy Kraków-Śródmieście w Krakowie, Wydział XI Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000296790.

6. Dane osobowe nawigacyjne mogą być wykorzystywane w celu zapewnienia Klientom lepszej obsługi, analizy danych statystycznych i dostosowania Sklepu Internetowego do preferencji Klientów oraz do administrowania Sklepem Internetowym.

7. W przypadku, gdy Klient wybierze usługę subskrypcji Newslettera, Administrator będzie wysyłał informacje na jego adres e-mail lub wiadomości SMS na jego telefon komórkowy, zawierające informacje handlowe o promocjach, obniżkach, nowych produktach dostępnych w jego Sklepie Internetowym. O ile wyrazili Państwo na to zgodę (zapis do newslettera), podany przez Państwa adres email będzie wykorzystywany w celach marketingowych własnych produktów CarpTravel . Zgoda może być cofnięta w każdym czasię, np.
poprzez wyslanie do nas takiej inforacji droga mailową sklep@carptravel.pl 

8. W przypadku skierowania do Administratora żądania udostępnia danych, udostępni on dane osobowe uprawnionym organom państwowym, w szczególności jednostkom organizacyjnym Prokuratury, Policji, Prezesowi Urzędu Ochrony Danych Osobowych, Prezesowi Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów lub Prezesowi Urzędu Komunikacji Elektronicznej.

§ 3 Pliki cookies oraz adresy IP

1. Stosowane przez Administratora pliki cookies służą przede wszystkim optymalizacji obsługi osób odwiedzających podczas korzystania ze Sklepu Internetowego oraz dają możliwość opracowywania statystyk odwiedzin prezentowanych produktów w Sklepie Internetowym. Pliki te zapisywane są przez Administratora na urządzeniu końcowym osoby odwiedzającej Sklep Internetowy, jeżeli przeglądarka internetowa na to pozwala. Pliki cookies zwykle zawierają nazwę domeny, z której pochodzą, swój „czas wygaśnięcia" oraz indywidualną, losowo wybraną liczbę identyfikującą te pliki.

2. Wykorzystywane są dwa rodzaje plików cookies:

a) Cookies sesyjne - po zakończeniu sesji przeglądarki lub wyłączeniu komputera, zapisane informacje są usuwane z pamięci urządzenia. Mechanizm cookies sesyjnych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych oraz żadnych informacji poufnych z komputerów Klientów;

b) Cookies trwałe - są przechowywane w pamięci urządzenia końcowego Klienta i pozostają do momentu ich skasowania lub wygaśnięcia. Mechanizm cookies trwałych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych oraz żadnych informacji poufnych z komputera Klientów.

3. Administrator wykorzystuje pliki cookies własne w celu:

a) uwierzytelniania Klienta w Sklepie Internetowym i zapewnienia mu sesji Klienta po zalogowaniu się w Koncie Klienta;

b) anonimowych statystyk i analiz, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Klienci korzystają ze Sklepu Internetowego.

4. Administrator wykorzystuje cookies zewnętrzne w celu:

a) zbierania danych statycznych za pośrednictwem narzędzi analitycznych Google Analytics - administrator cookies zewnętrznego: Google Inc z siedzibą w USA;

b) prezentowania reklam z serwisu Google AdSense - administrator cookies zewnętrznego: Google Inc z siedzibą w USA;

c) promowania Sklepu Internetowego w serwisie Facebook.com - administrator cookies zewnętrznego: Facebook Inc z siedzibą w USA lub Facebook Ireland z siedzibą w Irlandii;

5. Mechanizm plików cookies jest całkowicie bezpieczny dla komputerów Klientów Sklepu Internetowego. Klient może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików Cookies, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki Cookies do swojego urządzenia. Zmiany ustawień, o których mowa, Klient może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików Cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o każdorazowym zamieszczeniu Cookies na Urządzeniu Klienta. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików Cookies dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej. Blokowanie plików cookies może wpłynąć, na niektóre funkcjonalności dostępne w Sklepie Internetowym.

6. Administrator może gromadzić adresy IP Klientów. Adres IP jest to numer przydzielany komputerowi osoby odwiedzającej Sklep Internetowy przez dostawcę usług internetowych. Adres IP jest wykorzystywany przez Administratora przy diagnozowaniu problemów technicznych z serwerem, tworzeniu analiz statystycznych i udoskonalaniu Sklepu Internetowego.

7. Sklep Internetowy zawiera linki i odnośniki do innych stron internetowych w Internecie a Administrator nie ponosi odpowiedzialności za zasady ochrony prywatności obowiązujące na tych stronach.

§ 4 Prawa i obowiązki osoby, której Dane Osobowe dotyczą

1. Prawo do cofnięcia zgody - podstawa prawna art. 7 ust. 3 RODO.

a) Klient ma prawo do cofnięcia każdej zgody, jakiej udzielił Administratorowi.

b) Cofnięcie zgody ma skutek od chwili wycofania zgody.

c) Cofnięcie zgody nie wpływa zasadniczo na przetwarzanie wykonywane przez Administratora zgodnie z prawem przed jej cofnięciem.

d) Cofnięcie zgody nie powoduje żadnych negatywnych konsekwencji dla Klienta Sklepu Internetowego, może jednak uniemożliwić dalsze korzystanie z usług lub funkcjonalności, które mogą być jedynie świadczone za zgodą.

2. Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych - podstawa prawna art. 21 RODO.

a) Klient ma prawo w dowolnym momencie do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych osobowych, w tym profilowania, jeżeli Administrator przetwarza jego dane w oparciu o prawnie uzasadniony interes, np. marketing produktów i usług, prowadzenie statystyki korzystania z poszczególnych funkcjonalności Sklepu Internetowego oraz ułatwienie korzystania ze Sklepu Internetowego, oraz badanie satysfakcji Klienta.

b) Rezygnacja z otrzymywania wiadomości handlowych dotyczących produktów lub usług, wysłana poprzez e-mail, będzie sprzeciwem Klienta na przetwarzanie jego danych osobowych, w tym profilowania w tych celach.

c) Jeżeli sprzeciw Klienta okaże się zasadny i Administrator nie będzie miał innej podstawy prawnej do przetwarzania danych osobowych, dane Klienta zostaną usunięte, wobec przetwarzania których, Klient wniósł ten sprzeciw.

3. Prawo do usunięcia danych, prawo do bycia zapomnianym - podstawa prawna art. 17 RODO.

a) Klient ma prawo do wysłania żądania usunięcia wszystkich, lub niektórych danych osobowych.

b) Klient ma prawo do żądania usunięcia danych osobowych, jeśli:

a. dane osobowe nie są już niezbędne do celów, w których zostały zebrane, lub w których były przetwarzane;

b. Klient wycofał zgodę, w zakresie w jakim dane Klienta były przetwarzane w oparciu o jego zgodę;

c. wniósł sprzeciw wobec wykorzystywania jego danych w celach handlowych czy marketingowych;

d. dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem;

e. dane osobowe muszą zostać usunięte w celu wywiązania się z obowiązku prawnego przewidzianego w prawie Unii lub prawie Państwa członkowskiego, któremu Administrator podlega;

f. dane osobowe zostały zebrane w związku z oferowaniem usług społeczeństwa informacyjnego.

c) Pomimo żądania usunięcia danych osobowych, w związku z wniesieniem sprzeciwu lub wycofaniem zgody, Administrator może zachować, niektóre dane osobowe w zakresie, w jakim przetwarzanie jest niezbędne do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń, jak również do wywiązania się z prawnego obowiązku wymagającego przetwarzania ich na mocy prawa Unii lub prawa państwa członkowskiego, któremu podlega.

4. Prawo do ograniczenia przetwarzania danych - podstawa prawna art. 18 RODO.

a) Klient Sklepu Internetowego ma prawo do żądania ograniczenia przetwarzania jego danych. Zgłoszenie takiego żądania uniemożliwia korzystanie z określonych funkcjonalności lub usług, z których korzystanie będzie się wiązało z przetwarzaniem danych objętych tym żądaniem.

b) Klient Sklepu Internetowego ma prawo do żądania ograniczenia wykorzystania danych osobowych w następujących sytuacjach:

a. przy niezgodności swoich danych osobowych, wówczas Administrator ogranicza ich wykorzystanie na czas potrzebny do sprawdzenia poprawności tych danych;

b. gdy przetwarzanie danych jest niezgodne z prawem, a Klient nie żąda usunięcia ich lecz ograniczenia ich wykorzystywania;

c. gdy dane osobowe Klienta przestały być niezbędne do celów, w których zostały zebrane lub wykorzystywane ale są one potrzebne Klientowi w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń;

d. gdy wniósł sprzeciw wobec wykorzystania jego danych, wówczas ograniczenie następuje na czas potrzebny do rozważenia, czy ze względu na szczególną sytuację, ochrona interesów, praw i wolności Klienta przeważa nad interesami, które realizuje Administrator, przetwarzając dane Klienta.

5. Prawo dostępu do danych, podstawa prawna art. 15 RODO.

a) Klient ma prawo uzyskać od Administratora potwierdzenie, czy przetwarza jego dane osobowe, a jeżeli tak, Klient ma prawo:

a. uzyskać dostęp do swoich danych osobowych;

b. uzyskać informacje o celach przetwarzania i odbiorcach lub kategoriach odbiorców tych danych, planowanym okresie przechowywania danych lub o kryteriach ustalania tego okresu, o prawach przysługujących Klientowi na mocy RODO oraz o prawie wniesienia skargi do organu nadzorczego, o źródle danych, o zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym o profilowaniu oraz o zabezpieczeniach stosowanych w związku z przekazaniem tych danych poza Unię Europejską;

c. uzyskać kopię swoich danych osobowych.

6. Prawo do sprostowania danych - podstawa prawna art. 16 RODO.

a) Klient ma prawo do żądania od Administratora niezwłocznego sprostowania jego danych osobowych, które są nieprawidłowe. Z uwzględnieniem celów przetwarzania, Klient ma prawo żądania uzupełnienia niekompletnych danych osobowych, w tym przez przedstawienie dodatkowego oświadczenia, wysyłając e-mail na adres poczty elektronicznej Administratora.

7. Prawo do przenoszenia danych - podstawa prawna art. 20 RODO.

a) Klient ma prawo do otrzymania swoich danych, które dostarczył Administratorowi, a następnie przesłać je do innego, wybranego przez siebie, administratora danych osobowych. Klient Sklepu Internetowego ma także prawo żądać, by wskazane jego dane osobowe zostały przesłane przez Administratora bezpośrednio takiemu administratorowi, o ile jest to możliwe technicznie. W tej sytuacji Administrator prześle takie dane Klienta w formacie pliku CSV, który jest formatem powszechnie używanym.

8. W przypadku żądania przez Klienta spełnienia jego powyższych praw, Administrator ma prawo spełnić je lub odmówić mu, a uczyni to niezwłocznie.

9. Klient ma prawo zgłaszać do Administratora skargi, zapytania oraz wnioski dotyczące przetwarzana jego danych osobowych oraz realizacji przysługujących mu uprawnień.

10. Klient ma prawo żądać od Administratora przekazania kopii standardowych klauzul umownych wysyłając zapytanie na adres poczty elektronicznej Administratora.

11. Klientowi przysługuje prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, w zakresie naruszenia jego praw do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO.

§ 5 Zabezpieczenie Danych Osobowych

1. Administrator oświadcza, iż dokłada wszelkich starań, aby zapewnić Klientom wysoki poziom bezpieczeństwa w zakresie korzystania ze Sklepu Internetowego i w tym celu:

a) stosuje wymagane prawem środki techniczne i organizacyjne, w szczególności w zakresie bezpieczeństwa przetwarzania Danych Osobowych;

b) stosuje środki zapewniające zdolność do ciągłego zapewnienia poufności, integralności, dostępności i odporności systemów i usług przetwarzania;

c) zdolność do szybkiego przywrócenia dostępności Danych Osobowych i dostępu do nich w razie incydentu fizycznego lub technicznego;

d) zapewnia Klientom Sklepu Internetowego bezpieczne i szyfrowane połączenie podczas przesyłania danych osobowych oraz podczas logowania się do Konta Klienta, stosując certyfikat SSL.

2. Wszelkie zdarzenia mające wpływ na bezpieczeństwo przekazu informacji, danych osobowych, w tym także dotyczące podejrzenia udostępniania plików zawierających wirusy, należy zgłaszać Administratorowi poprzez pocztę elektroniczną na e-mail: sklep@carptravel.pl

§ 6 Postanowienia końcowe

1. W sprawach nie uregulowanych w Polityce Prywatności mają zastosowanie przepisy prawa dotyczące przetwarzania Danych Osobowych, w tym RODO.

2. Obecna wersja Polityki Prywatności obowiązuje od dnia 25.05.2018 r.


...jest pusty

Szukaj

Wpisz szukany produkt


Wyszukiwanie zaawansowane
Odkażacz, dezynfekcja karpia-  Carp Care Cream Vardis Tackle
Szybki podgląd
35,00 zł 17,50 zł
Avid Carp Lok Down Compact Pod
Szybki podgląd
719,00 zł 647,10 zł
Ramię Matrix 3D-R Mega Feeder Arm
Szybki podgląd
265,00 zł 238,50 zł
AQUOS CAMO BAGS 20L Fox
Szybki podgląd
219,00 zł 192,28 zł
Kamatsu LIMERIC 8  k-111
Szybki podgląd
6,00 zł 3,20 zł
AROMAT - 100ml Flavour - ZIOŁA herbal sensations
Szybki podgląd
25,00 zł 21,25 zł
AQUOS CAMO BAGS 50L Fox
Szybki podgląd
279,00 zł 247,48 zł
PROFESS DIP  KRAB JAPOŃSKI  - Carp Signal
Szybki podgląd
9,00 zł 7,20 zł
Fox Voyager Cooler Bag - torba na kulki
Szybki podgląd
115,00 zł 105,80 zł
AVID CARP Compound Single Rod Sleeves 12
Szybki podgląd
159,00 zł 119,25 zł
Klapki Delphin OCTO / zielone 43
Szybki podgląd
58,00 zł 39,44 zł
Portfel  na przypony MIKADO
Szybki podgląd
33,00 zł 28,05 zł
Fox Camolite RX+ Case
Szybki podgląd
184,00 zł 165,59 zł
AQUOS CAMO BAGS 30L Fox
Szybki podgląd
239,00 zł 208,39 zł
Fox Frontier XD inc.Inner Dome NAMIOT + KAPSUŁA
Szybki podgląd
4,200,00 zł 3,990,01 zł
Pudełko Delphin TBX EasyDuo
Szybki podgląd
129,00 zł 118,68 zł
Kolowrotek Delphin CHILLI 4000
Szybki podgląd
105,00 zł 94,50 zł
Profess GRYSIK KUKURYDZIANY
Szybki podgląd
4,00 zł 2,47 zł
Fox Żyłka Exocet Distance 0,35mm 18lb Trans Khaki
Szybki podgląd
120,00 zł 99,60 zł
S36 Superbox Lime Edition GMB134
Szybki podgląd
2,550,00 zł 2,346,00 zł
Torba Wodoodporna Fox HD Dry Bag 60l
Szybki podgląd
115,00 zł 103,50 zł
Szpilki do namiotu X2 w etui- długie
Szybki podgląd
60,00 zł 39,00 zł
Koszyk do Metody 30g 2szt. Traper Expert
Szybki podgląd
11,00 zł 9,35 zł
Fox Horizon X4 Abbreviated 12 3LB
Szybki podgląd
1,105,00 zł 994,50 zł
Fox Matrix Tip & Butt Protectors (GAC386)
Szybki podgląd
42,90 zł 39,47 zł
Bluza Fox BLACK/CAMO HOODY M
Szybki podgląd
219,91 zł 197,91 zł
Kamatsu TOMARU 14  k-002
Szybki podgląd
6,00 zł 3,20 zł
Fox Camolite Cases | POKROWIEC NA MARKERY - PODPÓRKI
Szybki podgląd
159,00 zł 111,30 zł
Haczyki MIkado Carp Fine Line 2
Szybki podgląd
11,00 zł 7,99 zł
FOX Pro Outboard Motors - FX Pro 55lbs 3 Blade Prop
Szybki podgląd
1,350,00 zł 1,282,50 zł
Krzesło feederowe Delphin ATOMA RaceBASE
Szybki podgląd
455,00 zł 423,15 zł
FOX Safety Carp Sack CCC027
Szybki podgląd
132,00 zł 118,81 zł
Fox Frontier XD NAMIOT
Szybki podgląd
3,600,00 zł 3,420,00 zł
Wędka Enforcer ST 12 / 3lbs  Tandem Baits
Szybki podgląd
250,00 zł 187,50 zł
Kubek CarpTravel
Szybki podgląd
29,99 zł 23,99 zł
Naklejka na auto (bez tła) Catch & Release - Biała 2szt.
Szybki podgląd
15,00 zł 13,51 zł
NGT Plecak wędkarski- karpiowy CAMO WOODBURY  XPR 50l
Szybki podgląd
219,00 zł 205,86 zł
Phantom Torba wędkarska L Tandem Baits
Szybki podgląd
196,00 zł 176,41 zł
CG Bio Dip 120ml OCHOTKA - KAWIOR  - Nowość
Szybki podgląd
25,00 zł 21,25 zł
Torba Wodoodporna Fox HD Dry Bag 90l
Szybki podgląd
139,00 zł 125,10 zł
Kamatsu ISEAMA 6 k-006
Szybki podgląd
6,00 zł 4,50 zł
FOX Bluza KHAKI/CAMO HOODY / S
Szybki podgląd
219,90 zł 197,91 zł
Fox Royale Session Table XL CAC427
Szybki podgląd
425,00 zł 412,25 zł
Matrix Kołowrotek Horizon X 4000
Szybki podgląd
520,00 zł 468,00 zł
Fox 5Ltr Water Container - pojemnik na wodę
Szybki podgląd
46,00 zł 39,10 zł
NGT Izolowana torba termiczna CAMOU
Szybki podgląd
119,90 zł 110,31 zł
Fox Camo/Khaki RS Gilet
Szybki podgląd
270,00 zł 256,50 zł
Delphin Koszyczek feeder  SPEED 40g
Szybki podgląd
6,90 zł 5,93 zł
Waga Wędkarska Delphin JUMBO 54 kg
Szybki podgląd
119,00 zł 95,20 zł
Fox Edges Kwik Change Inline Swivel STSTEM DO CIĘŻARKÓW
Szybki podgląd
25,00 zł 21,26 zł
Avid Carp Lok Down Altitude Pod
Szybki podgląd
929,00 zł 817,53 zł
Fox Edges Drop-off Lead Plug & Pins - STSTEM DO CIĘŻARKÓW
Szybki podgląd
25,00 zł 21,25 zł
Fox Horizon Duo Pod 3 rod
Szybki podgląd
890,00 zł 774,30 zł
Tandem Baits Podbierak Enforcer XT42\'\'
Szybki podgląd
215,00 zł 193,50 zł
Fox 60\'\' Camo Brolly CUM268
Szybki podgląd
450,00 zł 405,00 zł
Matrix Torba ETHOS PRO BAIT BAG
Szybki podgląd
230,00 zł 207,00 zł
Klapki Delphin OCTO / zielone 44
Szybki podgląd
58,00 zł 39,44 zł
Aquos Camolite ACCESSORY BAGS Fox
Szybki podgląd
89,00 zł 73,87 zł
NGT DLX Camo Snood
Szybki podgląd
45,00 zł 38,25 zł
KOŁOWROTEK SPRO CRESTA SNYPER
Szybki podgląd
265,00 zł 212,00 zł
Zestaw toreb Delphin 4xBokz SPACE
Szybki podgląd
164,00 zł
Dwukomorowy pokrowiec Delphin ATOMA 135cm
Szybki podgląd
149,00 zł
Kulki CC Moore Hard Hookbaits 24mm - Live System
Szybki podgląd
40,90 zł
Kulki CC Moore Hard Hookbaits 24mm - Odyssey XXX
Szybki podgląd
40,90 zł
Kulki CC Moore Hard Hookbaits 24mm - Pacific Tuna
Szybki podgląd
40,90 zł
Kulki CC Moore Hard Hookbaits 18mm - Live System
Szybki podgląd
40,90 zł
Kulki CC Moore Hard Hookbaits 18mm - Odyssey XXX
Szybki podgląd
40,90 zł
Kulki CC Moore Hard Hookbaits 18mm - Pacific Tuna
Szybki podgląd
40,90 zł
Matrix Torba ETHOS PRO BAIT BAG
Szybki podgląd
230,00 zł 207,00 zł
Torba Fox Aquos Camolite Mulit Bag NOWOŚĆ
Szybki podgląd
167,00 zł
Torba Fox Aquos Camo Bait Storage Medium +
Szybki podgląd
115,00 zł 92,00 zł
Kawiarka Fox Cookware Coffee Maker 450ml
Szybki podgląd
99,90 zł 89,91 zł
Camolite Net Float - pływak FOX
Szybki podgląd
49,00 zł
FOX EDGES LINK ILLUSION FLUROCARBON 0,53mm
Szybki podgląd
49,00 zł
Fox Camolite Cases | POKROWIEC NA MARKERY - PODPÓRKI
Szybki podgląd
159,00 zł 111,30 zł
Delphin REWIR Picker + 3 szczytówki
Szybki podgląd
229,00 zł
Avid Carp Lok Down Altitude Pod
Szybki podgląd
929,00 zł 817,53 zł
Avid Carp Lok Down Compact Pod
Szybki podgląd
719,00 zł 647,10 zł
Haczyki AVID Armorok Hooks - CURVE / BARBED roz. 8
Szybki podgląd
24,90 zł
Haczyki AVID Armorok Hooks - CURVE / BARBED roz. 6
Szybki podgląd
24,90 zł
Kontakt z nami:
 Sprzedaż/reklamacje
 
 • tel.+48 663 592 131


Wyświetl ten post na Instagramie.

Post udostępniony przez CarpTravel®️ (@carp.travel)

Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.